2015-03-27
Skip Navigation LinksStartsidan : Fönstermarkis
Nettomarkiser
  
   Meny

 


FönstermarkisBeställ


Kompakt fönstermarkis till villor, kontor, butiker.  Fallarmar med fjäderspänning för rätt dukspänning.  Möjlighet att koppla till motorer och kassett för den som så önskar.

KASSETT SOM TILLVAL  
Aluminiumkassetten finns som ett tillval och skyddar markisduken mot väder och vind. Den runda utformingen av kassetten ger ett mjukt och tilltalande intryck. Det blir inte heller samma snöbildning på en rund kassett under vinterhalvåret. Även gavlarna är tillverkade i aluminium för att ge den kvalitetsmässigt absolut bästa lösningen.
MANÖVRERING  
Utvändig eller invändig manövrering med terylenband. Ett specialkonstruerat brytbeslag styr bandet genom fönsterkarmen även om markisen är bredare än fönstret. Markisen kan med fördel också motoriseras. Köp till en sol & vindautomatik och du har en helautomatisk markisanläggning.
MONTERING  
Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfodret eller väggen.
FALLARMAR  
Fallarmar med fjäderspänning för rätt dukspänning. Armarna är tillverkade av aluminium.
KOMPONENTER  
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att
erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.
MARKISDUK  
Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan väljas med valfritt avslut.
DIMENSIONER
Armutfall: 0.50, 0.60, 0.70, 0.80, 0.90 och 1.00 m.
Max bredd 3.60 m per enhet.

   Samarbetspartners

Swela

Handelsbanken

DSV Transport

Gate Company AB 

   Betalningsalternativ

  1. Faktura
  2. Finansiering
  3. Kreditkort

 Markiser  2006 © Nätmarkiser AB. Distribution och mångfaldigande av information är enligt lagen om upphovsrätt inte tillåten | info@nettomarkiser.se | 08-708 92 90