2015-03-27
Skip Navigation LinksStartsidan : Produkter
Nettomarkiser
  
   Meny

 


Produkter

Visst är solen behaglig. Men när värme och ljus blir alltför starkt vill vi gärna skydda oss.

Markiser ger skydd utan att stänga omgivningen ute. Vem vill under de soliga dagar vi har dra igen gardiner eller stänga persienner?

Terrassmarkis

En terrassmarkis har fördelen att vara ett flexibelt solskydd som skapar ett härligt extrarum på terrassen eller altanen. Med en snygg markis i passande väv så får du även andra estetiska mervärden på din fastighet. Markisen gör det  också  möjligt att själv välja om du vill sitta i sol eller om du önskar behaglig skugga. I vårat ombytliga skandinaviska klimat kan det förvisso börja regna ibland, men det behöver inte betyda att du måste rusa in med mat och dynor. Dagens markiser klarar galant ett stilla sommarregn, det är bara att sitta kvar och njuta. Tänk bara på att om väven blivit blöt, låt den torka i utfällt läge.

Fönstermarkis

Visst är hus med fönstermarkiser snyggt? Det ger en  inramning av fönstren och huset får en helt annan finich. Sätter du dessutom på sol och vindautomatik får du fördelen att huset ser bebott ut även när du är bortrest. Varför förutom utseendet väljer då våra kunder fönstermarkiser. Många vill få ett behagligare inomhusklimat. Där är markiser oöverträffliga. Andra typer av solskydd gör ingen större skillnad på inomhusklimatet, en markis däremot skapar en avkyld skugga mellan fönster och markis som gör att värmen aldrig når rummet. Att det dessutom förhindrar blekning av möbler och mattor är ju bara ett annat plus.

Markisväv

Hur mår din markisväv? Själva markisen klarar sig i åtminstone 30 år, men väven kan behöva bytas efter ca. 8-15 år. Hur bra markisen en är funktionsmässigt är det inte kul med gamla fula vävar. Gör din markis som ny genom att köpa ny väv från oss, du får den uppsydd efter dina önskemål.


   Samarbetspartners

Swela

Handelsbanken

DSV Transport

Gate Company AB 

   Betalningsalternativ

  1. Faktura
  2. Finansiering
  3. Kreditkort

 Markiser  2006 © Nätmarkiser AB. Distribution och mångfaldigande av information är enligt lagen om upphovsrätt inte tillåten | info@nettomarkiser.se | 08-708 92 90